arkiv.

sökningen inom kategorin hitta jobb visar artiklar 31-40 av totalt 72 artiklar

Sortera på:

personligt brev - tips och exempel

Målet med ett personligt brev är att nå fram till arbetsgivaren eller rekryteraren och sticka ut i bruset bland alla andra kandidater. Med det personliga brevet får du chansen att visa varför du vill ha jobbet och att du är den bäst lämpade kandidaten för det.

hela artikeln

uppföljning efter ansökan eller intervjun.

Efter att du har skickat in en jobbansökan eller varit på anställningsintervju börjar väntan. Helst vill du så klart få ett svar direkt, men rekryterare har ofta fullt upp och det kan dra ut på tiden. När är det egentligen rätt att höra av sig?

hela artikeln

så optimerar du din LinkedIn-profil

När det kommer till dagens rekryteringsmetoder finns det ett gammalt uttryck som känns mer aktuellt än någonsin: ”Syns du inte så finns du inte”. Arbetsgivare går allt mer och mer ifrån den traditionella rekryteringsprocessen där man hittar kandidater via en annons till att mer och mer proaktivt…

hela artikeln

så söker du jobb effektivt.

Att söka jobb är en process som kräver proaktivitet och att du säljer in dig själv på smart sätt. Här är några av våra bästa råd för ett effektivt jobbsökande.

hela artikeln

myter om anställningsintervjun

Är det kört om jag saltar maten innan jag smakar och finns det rätt och fel svar på intervjufrågorna? Det och andra vanliga föreställningar om intervjusituationen sätter Maria Strömberg tänderna i.

hela artikeln