vi hjälper dig att hitta ett nytt jobb eller rätt utbildning.

stöd & matchning

Har du kört fast i din jobbsökning och känner att du vill ha professionell hjälp för att komma vidare?  Vårt dotterbolag Antenn Consulting kan hjälpa dig helt kostnadsfritt genom Arbetsförmedlingens tjänst Stöd och matchning.

Antenn har sedan starten 1991 stöttat över 70 000 personer att hitta nytt jobb, nu vill de hjälpa dig! De utgår från just dig som person och din situation för att hjälpa dig på bästa sätt. Du har dina erfarenheter och din kompetens och Antenn kan arbetssökning. Tillsammans blir ni ett starkt team.

Genom regelbundna samtal med en professionell coach hos Antenn får du rätt vägledning för att snabbt hitta ett nytt jobb eller rätt utbildning för dig.

Så ansöker du om Stöd och matchning

Prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen och se om du är berättigad tjänsten. Om så är fallet, be att skriva in dig på Stöd och matchning hos Antenn. Vi kan hjälpa dig om du bor i Göteborg, Gävle, Malmö, Stockholm, Umeå, Uppsala eller Västerås. Du kan även visa ditt intresse hos oss genom att fylla i en intresseanmälan. Har du frågor är du välkommen att ringa oss på 08-545 167 60.

Kom ihåg: Du måste även kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen som tar beslut om program.

Intresseanmälan

Det finns fel i formuläret