Stöd och matchning | Randstad

stöd & matchning via antenn.

Antenn hjälper och coachar dig till nytt ett nytt jobb eller rätt utbildning via Arbetsförmedlingens tjänst stöd & matchning.

stöd och matchning

Har du kört fast i din jobbsökning och känner att du vill ha professionell hjälp för att komma vidare? Vårt dotterbolag Antenn Consulting kan hjälpa dig helt kostnadsfritt genom Arbetsförmedlingens tjänst Stöd och matchning. Genom regelbundna samtal med en professionell coach hos Antenn får du rätt vägledning för att snabbt hitta ett nytt jobb eller rätt utbildning.

Antenn utgår från just dig som person och din situation för att hjälpa dig på bästa sätt. Du har dina erfarenheter och din kompetens och Antenn har lång erfarenhet av jobbsök. Tillsammans blir ni ett starkt team för att hitta ett nytt jobb eller rätt utbildning för dig.

så ansöker du om stöd och matchning

Prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen, hen kan avgöra om du är berättigad tjänsten. Om du har rätt till det, be om att få skriva in dig på Stöd och matchning hos Antenn. Vi kan hjälpa dig om du bor i Göteborg, Gävle, Malmö, Stockholm, Umeå, Uppsala eller Västerås. Du kan även visa ditt intresse hos oss genom att fylla i en intresseanmälan. Har du frågor är du välkommen att ringa oss på 08-545 167 60.

Kom ihåg: Du måste även kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen som tar beslut om program.

Intresseanmälan