Legitimerad optiker ögonklinik Göteborg.

Publicerad:
2021-06-26
Referensnr:
201350421

Detaljer

Kontakt:
AnnaKatarina Jonsson, 
+46733439717, 
annakatarina.jonsson@randstad.se
Sista ansökningsdag:
2021-09-15
Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidare
Ort:
Västra Götalands län, 
Göteborg kommun
Kategori:
Sjukvård & hälsa

arbetsbeskrivning.

Är du optiker idag och intresserad av ögonlaser? Lirema ögonklinik expanderar och söker nu en till legitimerad optiker som vill bli en del av teamet på kliniken i Göteborg. Teamet består idag av en optiker, en sjuksköterska, en ögonläkare och administratör/receptionist.  Kliniken präglas av en positiv och personlig anda som arbetar för kundens bästa i fokus. Som optiker hos Lirema erbjuds du en tjänst som ger dig flexibilitet och variation. Kliniken har öppet dagtid vardagar. 

ansvarsområde.

I rollen som optiker genomför du fullständiga förundersökningar, analyser och bedömer om ögonlaser är lämpligt. Du följer kunden från första mötet på en förundersökning, vidare till ögonlaserbehandling och efterkontroll. Du jobbar kundfokuserat och bistår med den information som krävs och önskas till kunderna. 

För att trivas i rollen ser vi gärna att du är självständig men också bra på att samarbeta med dina kollegor. Vidare ser vi att du är en social, serviceinriktad och omtänksam person med stark drivkraft som alltid sätter patienten i fokus. Som optiker spenderas merparten av arbetstiden med kunden i fokus därför är positivt bemötande och relationsskapande av stor vikt. Anställningen inleds med en gedigen introduktion och utbildning och du har såklart fullt stöd av dina kollegor på kliniken.

omfattning.

Tjänstgöringsgrad 100% 
Kliniken har öppet vardagar 9-17 och stängt helger 

kvalifikationer.

Legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet med några års erfarenhet inom yrket.
Meriterande om du har en magisterexamen i klinisk optometri. 
Har du tidigare erfarenhet av liknade verksamhet på klinik är det också meriterande. 

ansökan.

Sista ansökningsdag 2021-08-16
För mer information kontakta gärna: AnnaKatarina Jonsson, rekryteringskonsult Randstad
073-343 97 17 alt. annakatarina.jonsson@randstad.se
Randstad ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd av Lirema som har mycket goda anställningsvillkor. 

om LIREMA SVERIGE AB.

Lirema Ögonklinik grundades 2003 och är en kedja av kliniker som erbjuder diagnostik, terapeutisk och kirurgisk behandling av ögonsjukdomar. I Stockholm, Malmö och Göteborg utförs ögonlaserbehandlingar av erfarna ögonmikrokirurger med metoderna FS-LASIK och LASEK. Lirema använder toppmodern teknik, diagnostisk utrustning och lasrar. 

https://lirema.se