rekrytera för framtiden.

På Randstad vet vi hur viktigt det är att hitta rätt medarbetare för att säkra stabilitet och struktur. Vi ser till att göra det rätt första gången så du kan forkusera på framtiden.

prata med oss

human forward.

En lyckad rekrytering innebär inte bara en ny medarbetare. Det innebär framför allt en möjlighet för både dig och din nya kollega att växa, utvecklas och uppnå er fulla pontetial. I en allt mer digital värld värdesätter och prioriterar vi på Randstad mötet mellan människor. Med hjälp av dagens smarta teknologi kan vi lägga ett större fokus på just det - att lära känna din verksamhet och människorna vi hjälper dig att rekrytera - för att säkerställa helt rätt matchning. Vi kallar det Human Forward.

transparens.

För att säkerställa rätt matchning krävs det att vi lär känna din verksamhet och skapar oss en god förståelse för ert behov. Det gör vi genom en gedigen analys av er organisation och er kultur, såväl som tjänstens profil och det behov som finns. Randstads rekryteringsprocess genomsyras av transparens där vi hela tiden har en nära dialog för att du ska känna dig trygg och alltid ha god insyn i hur arbetet fortlöper.

rådgivande.

Ingen rekryteringsprocess är en annan lik. Med vår långa erfarenhet av rekrytering i kombination med att vi lär känna din verksamhet på djupet, skapar vi en lösning som passar just dig. Vi vet vad som händer på arbetsmarknaden, vilka de senaste trenderna är och vad du behöver tänka på för att attrahera de bästa talangerna. Med det som utgångsläge utmanar vi dig och rådger för att din verksamhet ska nå nya höjder inom kompetensförsörjning.

proaktiv.

Med Randstad som partner kommer du alltid att ligga steget före i kampen om kompetensen. Därför har vi ett proaktivt arbetssätt vilket bland annat innebär att vi redan innan ditt behov uppstår har kvalitetssäkrade kandidater redo att presentera för dig.

vår rekryteringsprocess.

I varje rekryteringsprocess säkerställer vi att ni får en ny medarbetare med rätt kompetens, personliga egenskaper & förutsättningar för att lyckas, att alla individer som är aktuella i processen bedöms på professionella grunder. Samt att alla kandidater ges en positiv bild av processen och av er verksamhet. Våra kunder väljer oss även för att säkerställa en positiv kandidatupplevelse genom hela processen och vårda och till och med öka deras employer brand. För att säkra en positiv kandidatupplevelse används både tech & touch i vår process. Våra kandidater får täta uppföljningar av oss genom processen, både automatiska och personliga.

Att processen dessutom inte bara säkerställer hög arbetsprestation utan genomsyras av mångfald, transparens och likabehandling är vi särskilt stolta över. En förutsättning för det är att urvalet baseras på kompetens och inte på fördomar och magkänsla. Vår process är även framtagen för att ha en hög validitet likväl som att vara tidseffektiv.

prata med oss. vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa ditt företag förbereda inför framtiden.

hör av dig

stärkt specialisering inom ekonomi, IT, life science och teknik.

Genom våra rekryteringsspecialister på Randstad Finance, Randstad Engineering, Randstad Life Sciences och Randstad Technologies får du tillgång till våra nätverk av specialister och ledare inom respektive område.

vi vet hur viktigt ett jobb är i en människas liv..

Det kan betyda mycket mer än lön. Det kan innebära att överbrygga ett gap. Att upprätthålla värdighet. Att slå oddsen. Bygga en karriär. Uppnå en dröm. Vi hjälper våra kandidater på deras resa. För oss innebär det att kandidater behandlas med samma respekt som vi behandlar våra kunder. Att söka ett jobb innebär ett stort personligt engagemang för kandidaten. Detta engagemang är grunden för vår verksamhet och förtjänar rättvis behandling. Således måste vi alltid sträva efter att lära känna och tjäna alla sökande på bästa möjliga sätt för att främja deras karriär. Vi är en guide och karriärpartner genom kandidatens hela arbetsliv. Det innebär att vi alltid stöttar och är en tillitsfull partner i alla skeden av en persons karriär.

randstad.

Vårt uppdrag är att hjälpa människor till en utvecklande karriär och företag att hitta rätt medarbetare. Genom vår starka lokala närvaro känner vi ditt företag, din marknad och dina kandidater.

mångfald, jämställdhet och inkludering.

På Randstad tror vi på mångfald, välmående och tillhörighet som tre avgörande byggstenar i att skapa ett inkluderande arbetsliv. Det här är vår syn.

läs mer

ladda ner employer branding-handboken.jpg

arbetsgivarvarumärket spelar roll.

Ladda ner vår employer branding-handbok som hjälper dig planera, utföra och mäta framgång när du bygger upp ditt arbetsgivarvarumärke.

ladda ner här

effektiva lösningar för att hitta och rekrytera nya medarbetare i en virtuell miljö.jpg

rekrytera nya medarbetare i en virtuell miljö.

Effekterna av covid-19 innebär att HR-avdelningarna nu måste använda distansmetoder och virtuella miljöer för att hitta och rekrytera medarbetare. Hur kan mindre företag med begränsad erfarenhet av området anpassa sig till detta nya läge?

 

ladda ner guiden

  

lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. 

Fyll i dina uppgifter markerade med * så återkommer vi till dig inom kort. Är du arbetssökande är du välkommen att skicka in dina kontaktuppgifter här.