interim management tillfällig ledare.

Behöver du en tillfällig ledare? Vi kan hjälpa dig med Interim Management. Det innebär att man på konsultbasis tar in en erfaren chef för att täcka det behov som uppstått i organisationen.

om interim management.

För dig som behöver en tillfällig ledare i tider av förändring, för ett specifikt projekt, en föräldraledighet eller annan frånvaro av ledare kan vi erbjuda Interim Management. Interim Management handlar just om att lösa tillfälliga behov med erfarna konsulter. 

vårt erbjudande.

Randstad har ett stort nätverk av nischade profiler. Våra interimchefer är kompetenta och erfarna konsulter som har valt Interim Management som en egen karriärväg. De gillar utmaningen, variationen och flexibiliteten det innebär att vara konsult och behöver ingen lång inkörningsperiod. På så vis kan vi, på kort varsel, hjälpa er att under en flexibel tidslängd hitta rätt chef med erfarenhet från den situation ni befinner er i.

kontakta oss

nationellt och internationellt.

Som ett av världens största HR-serviceföretag har Randstad ett omfattande nätverk, både nationellt och internationellt, som vi använder för att hitta den bästa kompetensen. Vare sig du söker personal på nationell eller internationell nivå kan vi hjälpa dig.

kontakta oss.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med interim management. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.

till förfrågan

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster. Vi hjälper er hitta rätt personal.

artiklar om ledarskap.