Interim Management: tillfällig ledare | Randstad

Interim Management

För dig som behöver en tillfällig ledare i tider av förändring, för ett specifikt projekt, en föräldraledighet eller annan frånvaro av ledare kan vi erbjuda Interim Management.

Interim Management

Behöver du en tillfällig ledare? Vi kan hjälpa dig med Interim Management. Det innebär att man på konsultbasis tar in en erfaren chef för att täcka det behov som uppstått i organisationen.

Randstad har ett stort nätverk av nischade profiler. Våra interimchefer är kompetenta och erfarna konsulter som har valt Interim Management som en egen karriärväg. De gillar utmaningen, variationen och flexibiliteten det innebär att vara konsult och behöver ingen lång inkörningsperiod. På så vis kan vi, på kort varsel, hjälpa er att under en flexibel tidslängd hitta rätt chef med erfarenhet från den situation ni befinner er i.

Varmt välkommen att kontakta oss när ni har ett tillfälligt ledarskapsbehov i er organisation, så berättar vi mer om oss och hur vi skulle kunna hjälpa er.

Chefsrekrytering i Stockholm
CG Lundberg, 073 343 45 66, cg.lundberg@randstad.se

Chefsrekrytering i Göteborg och västra Sverige
Malou Olausson, 073 320 08 80, malou.olausson@randstad.se

Chefsrekrytering i Malmö och södra Sverige
Annika Lundberg, 073 343 45 24, annika.lundberg@randstad.se

Chefsrekrytering i Västerås och mellersta Sverige
Malin Brock, 073 343 43 56, malin.brock@randstad.se

Chefsrekrytering i  Dalarna och norra Sverige
Kristoffer Åkerlund, 073 343 44 73, kristoffer.akerlund@randstad.se

så har vi hjälpt våra kunder

"Hitachi Power Tools stod inför en tillväxtresa och sökte en ny VD som kunde ta företaget till nästa nivå. Randstad skötte rekryteringen och redan efter ett år kunde tydliga resultatförbättringar märkas."
– Magnus Nilsson, VD, Hitachi Power Tools i Sverige
läs hela artikeln >

"En bra kravprofil är nyckeln till en lyckad rekrytering, det kräver en erfaren rekryterare med god förståelse. Tillsammans med Randstad kom vi fram till en kravprofil som var rätt för organisationen – både idag och i framtiden. Något som resulterade i en lyckad rekrytering av personaldirektör."
– Ulf Nyqvist, kommundirektör, Karlstads kommun
läs hela artikeln >

workforce360: ledarskap