chefsrekrytering och executive search.

Nyckeln till framgång och lönsamhet är att anställa rätt person till rätt plats, speciellt i ledande positioner. Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig med chefsrekrytering och executive search.

kontakta oss

lång erfarenhet.

Randstad har rekryterat chefer till ledande befattningar i decennier. Våra uppdragsgivare är allt från stora koncerner till mindre företag och vi arbetar med chefsrekrytering över hela Sverige. 

Vi är en trygg och strategisk samarbetspartner som hjälper er att hitta framgångsrika ledare med rätt egenskaper och kompetens.

stort nätverk.

Vi har ett omfattande nätverk och är en seriös partner till kandidater som söker sin nästa utmaning i yrkeslivet. För oss är det viktigt att ha fokus på att alla våra kandidater känner sig väl bemötta. Vi jobbar för att kandidaten ska få en så bra upplevelse som möjligt av rekryteringsprocessen, på vägen till ett nytt jobb.

kontakta oss

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster. Vi hjälper er hitta rätt personal.

vår process.

 • behovsanalys för att säkerställa uppdragets karaktär och kravprofilen för tjänsten.
 • arbetsmetod för viss chefsrekrytering lämpar sig annonsering och i andra fall genomför vi enbart executive search. 
 • intervju sker enligt vår kvalitetssäkrade kompetensbaserade intervjumetodik för chefsrekrytering.
 • kompetenssäkring vi genomför kvalitetssäkrade tester, grundlig referenstagning samt bakgrundskontroll. Vid behov även Assessment.

kontakta oss

så hittar vi rätt ledare.

Randstad har stor erfarenhet av att analysera verksamheter och skapa en träffsäker och omfattande kravprofil.

Våra seniora rekryteringskonsulter är experter på personlighets- och begåvningstester och att validera testresultat. Vår djupgående kompetens när det gäller personbedömning ger dig en trygghet vid valet av nya ledare.

kontakta oss.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med chefsrekrytering och executive search. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.

till förfrågan

workforce360: rekrytering

 • outsourca rekrytering och hantering av flexibel arbetskraft
  outsourca rekrytering och hantering av flexibel arbetskraft Om du överväger att komplettera din fasta arbetsstyrka med flexibel arbetskraft funderar du kanske på om du ska outsourca rekryteringen eller sköta det internt. För att hjälpa dig att komma fram till den bästa lösningen har vi skapat en guide med 6 nyckelfrågor du först bör ställa till dig själv. Ladda ner guiden för att ta reda på vilken lösning som passar er bäst.
 • guide: 5 steg för att lyckas med virtuell- och onlinerekrytering
  guide: 5 steg för att lyckas med virtuell- och onlinerekrytering Om virtuell- och onlinerekrytering är relativt nytt för dig kan det vara värt att tänka igenom hur du bäst använder din tid och dina resurser, så att du i slutändan ökar dina chanser att hitta talangerna genom lyckade rekryteringar. Ladda ner Randstads guide som ger dig konkreta tips för hur du lyckas inom området.
 • Intervjuguiden: konsten att genomföra en bra anställningsintervju
  Intervjuguiden: konsten att genomföra en bra anställningsintervju ladda ner intervjuguiden för arbetsgivare. Vi har sammanställt våra bästa tips i intervjuguiden så att du tillsammans med din potentiella medarbetare kan skapa de bästa förutsättningar för att ni båda hittar rätt.