chefsrekrytering och executive search.

Nyckeln till framgång och lönsamhet är att anställa rätt person till rätt plats, speciellt i ledande positioner. Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig med chefsrekrytering och executive search.

kontakta oss

lång erfarenhet.

Randstad har rekryterat chefer till ledande befattningar i decennier. Våra uppdragsgivare är allt från stora koncerner till mindre företag och vi arbetar med chefsrekrytering över hela Sverige. 

Vi är en trygg och strategisk samarbetspartner som hjälper er att hitta framgångsrika ledare med rätt egenskaper och kompetens.

stort nätverk.

Vi har ett omfattande nätverk och är en seriös partner till kandidater som söker sin nästa utmaning i yrkeslivet. För oss är det viktigt att ha fokus på att alla våra kandidater känner sig väl bemötta. Vi jobbar för att kandidaten ska få en så bra upplevelse som möjligt av rekryteringsprocessen, på vägen till ett nytt jobb.

kontakta oss

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster. Vi hjälper er hitta rätt personal.

vår process.

 • behovsanalys för att säkerställa uppdragets karaktär och kravprofilen för tjänsten.
 • arbetsmetod för viss chefsrekrytering lämpar sig annonsering och i andra fall genomför vi enbart executive search. 
 • intervju sker enligt vår kvalitetssäkrade kompetensbaserade intervjumetodik för chefsrekrytering.
 • kompetenssäkring vi genomför kvalitetssäkrade tester, grundlig referenstagning samt bakgrundskontroll. Vid behov även Assessment.

kontakta oss

så hittar vi rätt ledare.

Randstad har stor erfarenhet av att analysera verksamheter och skapa en träffsäker och omfattande kravprofil.

Våra seniora rekryteringskonsulter är experter på personlighets- och begåvningstester och att validera testresultat. Vår djupgående kompetens när det gäller personbedömning ger dig en trygghet vid valet av nya ledare.

kontakta oss.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med chefsrekrytering och executive search. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.

till förfrågan

workforce360: rekrytering

 • hur kvalitetssäkra kandidater i en digital värld?
  hur kvalitetssäkra kandidater i en digital värld? ”AI, big data och nya digitala lösningar ska inte ersätta det mänskliga mötet, de ska göra det mänskliga mötet värdefullare.” Det menar David Näsström, konceptutvecklare på Randstad.
 • åldersdiskriminering: – kompetens riskerar att gå förlorad.
  åldersdiskriminering: – kompetens riskerar att gå förlorad. En mångfald generationer i arbetsstyrkan och strukturerad kompetensöverföring är viktiga komponenter för att bolag ska fortsätta att utvecklas. Det menar Malin Brock, regionsansvarig Interim/Executive på Randstad.
 • 4 tips för träffsäkra jobbannonser.
  4 tips för träffsäkra jobbannonser. Sociala medier har förändrat vår närvaro på nätet i grunden: Vi interagerar med varandra, vi delar information, nyheter, konsumerar och navigerar på webben enligt nya mönster. Utvecklingen har gjort annonsoptimering till ett hett ämne och idag kan du läsa kurser på universiteten som bara handlar om digital annonsering.