aktuella kandidater i region uppsala.

Vi på Randstad i Uppsala vill presentera ett urval av våra tillgängliga och kvalitetssäkrade kandidater som vi tror kan bidra till utvecklingen av din verksamhet. 

Hör gärna av dig via formuläret nedan om du vill veta mer om en viss kandidat eller hur vi kan hjälpa dig med kompetensförsörjningen.

 

montör.

Vår montör är en driven person med stort intresse för arbete inom industri. Hen har en bred erfarenhet trots sina relativt unga ålder med erfarenhet inom både service samt mer praktiskt och tekniskt arbete. Att arbeta med ritningar och elscheman är något hen är van att göra. Även sanering, rivning och renovering.

Som person är hen är en öppen och snabblärd med hög arbetsmoral. Vidare är hen empatisk, social och ställer upp för andra.

tillgänglighet

Omgående för kortare och längre konsultuppdrag.

jag vill veta mer

 

 

processoperatör.

Kandidaten har 5,5 års erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin och har därtill arbetat med GMP och i renrum i 3,5 år. I sitt arbete har även kandidaten utbildat ny personal samt agerat skyddsombud. Utöver det har kandidaten även truckkort A2, A3, A4, B1, B2, B3.

I sitt arbete är kandidaten mycket ansvarsfull vilket är tydligt genom hur hen tar ansvar för kvalitén. Som person är kandidaten även engagerad, noggrann och vetgirig. Med sitt lugn sätter kandidaten sig snabbt in i nytt arbete då hen har en bra förståelse för rutiner och processer, och tar till sig dessa och nytt material med lätthet.

tillgänglighet

Omgående för kortare och längre konsultuppdrag.

jag vill veta mer

 

 

lagermedarbetare.

Kandidaten är en engagerad lagermedarbetare som är noggrann i sitt arbete och har hög arbetsmoral. I sitt arbete har hen arbetat med plock och pack, inleverans, utleverans, inventering och lageradministration.

Kandidaten är plikttrogen, arbetsvillig och inte rädd för att ta i. Noggrannhet är något som kandidaten värderar högt i sitt arbete och hen ser alltid till att göra sitt bästa. En mycket trevlig person som har nära till skratt.

tillgänglighet

Omgående för kortare och längre konsultuppdrag.

jag vill veta mer

 

 

senior inköpare.

Kandidaten har lång och bred erfarenhet inom hela inköpsprocessen, både operativt och strategiskt. För närvarande arbetar kandidaten med bland annat inköpsprognoser, KPI:er, marginalarbete, beställningar, lagerhållning, distribution samt planering av fraktsätt. Förhandlingsarbete hör till vardagen och kandidaten har stor vana att arbeta med leverantörer och internationella samarbetspartners.

Med sitt driv är kandidaten en mycket trevlig, ansvarstagande och energigivande person som sätter stor vikt i relationsbyggande. En riktigt teamplayer som är mycket omtyckt av sin omgivning.

tillgänglighet

Omgående för kortare och längre konsultuppdrag.

jag vill veta mer

 

 

administratör/receptionist.

Kandidaten är en mycket kunnig administratör och receptionist med erfarenhet från bland annat större globala företag. Kandidaten har en fallenhet för att hantera och samordna flera saker samtidigt och engagerar sig i sitt arbete och relationer till olika delar av verksamheten.

Som person är kandidaten noggrann, strukturerad, social och en mycket omtyckt kollega. Hen tar för sig och visar tydlig sitt driv genom de projekten hen är engagerade i.

tillgänglighet

Omgående för kortare och längre konsultuppdrag.

jag vill veta mer

 

 

administratör/receptionist 50%.

Denna erfarna kandidat är tillgänglig för uppdrag på 50%. Hen har lång erfarenhet av administration och receptionsarbete från olika branscher och företag, och har varit konsult hos oss i många år. Senast har hen varit i en roll som arkivarie i ett välkänt globalt företag. Här hjälpte kandidaten företaget att strukturera upp och organisera arkivrummet - ett arbete hen älskade.

Kandidaten har lätt för att ta tag i saker och gillar att organisera. Hen är en uppskattad medarbetare och mycket omtyckt av kollegor.

tillgänglighet

Omgående för konsultuppdrag på 50%.

jag vill veta mer

 

 

HR-konsult.

Kandidaten har gedigen erfarenhet av olika HR-roller. Bland annat har hen arbetat som HR Business Partner, HR Director och arbetar för närvarande i rollen som HR-specialist. Med sin breda och allsidiga kompetens är hen en mycket uppskattad resurs inom HR.

Kandidaten kan med sin erfarenhet och sin förmåga att sätta in sig i nya uppgifter snabbt bli en resurs för nya arbetsgivare. I ledarrollen tenderar hen att ta ett coachande ledarskap och lägger stor vikt i att lyssna in på sina medarbetare. Kandidaten bidrar med god stämning till omgivningen med sitt glada humör och sitt trevliga sätt.

tillgänglighet

Enligt överenskommelse för konsultuppdrag.

jag vill veta mer

 

 

teknisk ledare.

Senior ledare med fokus på resultat, kund och medarbetare inom IT och verksamhetsutveckling.

Det här är en teknisk ledare med stort intresse för att utveckla sina medarbetare och för att effektivisera genom digitalisering med slutkunden i fokus. Hen har bred erfarenhet av strategiskt ledarskap i såväl ledningsgruppsarbete som budget (P&L-ansvar) samt vana av agila metoder.

Kandidaten har lett flera företags IT-organisationer från utveckling till drift med interna resurser, konsulter och leverantörer. Hen drivs av både ekonomiska resultat och tidsplaner med en stabil bas från program och projektledning. 

Hen är en social och sympatisk chef, samt en trygg beslutsfattare.

tillgänglighet

Tillgänglig för direktrekrytering, 1-3 månader.

förväntansbild lön

Grundlön omkring 86 000 kr.

jag vill veta mer

 

 

CEO/COO.

CEO/COO med bakgrund inom e-handel och läkemedelsproduktion som utmanar sina medarbetare att växa.

Kandidaten är civilingenjör med branschöverskridande chefserfarenhet inom framför allt e-handel och läkemedelsproduktion. Hen har arbetat i ledande roller med allt från logistik, produktion, inköp, COO och CEO. Förutom ledningsgruppsarbete och budget (P&L-ansvar) har kandidaten arbetat med sammanslagningar av bolag samt in- och outsourcing av verksamheter.

Kandidaten har ett modernt, coachande ledarskap som gör att varje medarbetare känner ansvar, arbetsglädje och stolthet. Hen drivs av att förbättra verksamheten för att överträffa målen och vinna affärer.

Som chef är kandidaten en lagspelare med stor lyhördhet för medarbetarnas utveckling.

tillgänglighet

Omgående för direktrekrytering.

förväntansbild lön

Grundlön från 95 000 kr.

jag vill veta mer

 

 

chef.

Lyhörd chef med stor entreprenörsanda som drivs av att coacha varje enskild medarbetare

Det här är en branschöverskridande ledare med erfarenhet av att leda multikompetenta team bestående av specialister inom olika områden. Hen har bland annat erfarenhet av personal- och budgetansvar inom verksamhetsutveckling och brottsförebyggande arbete i tjänstesektorn.

Kandidaten har förmågan att få sina medarbetare att utvecklas och nå sin fulla potential. Hens ledarstil skapar engagerade, effektiva och lönsamma team.

Hen har stor entreprenörsanda, är målinriktad och har alltid presterat över förväntan.

tillgänglighet

Tillgänglig för direktrekrytering, 1-3 månader

förväntansbild lön

Grundlön från 41 000 kr.

jag vill veta mer

 

 

kontakta oss.

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.